Wintercheck


of bel 0113273665

 

Veilig op weg dankzij de wintercheck

Als de winter voor de deur staat, is het laten uitvoeren van een auto wintercheck geen overbodige luxe. Sneeuw en gladde wegen maken het rijden in de wintermaanden extra zwaar, want het weer is van invloed op de prestaties van de auto. Voor de wintercheck van uw auto kunt u rekenen op Bosch Car Service Goes.

 

Auto winterklaar maken

De seizoenswisselingen zijn de beste momenten om uw auto op belangrijke punten te laten nakijken. Daarbij is het aan te raden om de seizoenen vóór te zijn. Zeker in de winter, omdat dit jaargetijde door zijn koude en natte weersomstandigheden de meeste impact heeft op de auto. Slecht, nalatig of achterstallig onderhoud kan ‘s winters funest zijn voor auto’s. Het is daarom verstandig om ervoor te zorgen dat uw auto op tijd klaar is voor de winter.

 

Wintercheck auto bij Bosch Car Service Goes

Door goed voorbereid te zijn op de verwachte weersomstandigheden komt je auto zonder problemen de winter door. Daarvoor kan je terecht bij Bosch Car Service Goes. Wij zijn hét adres voor onderhoud, reparatie en seizoensgebonden controles. Wanneer wij een wintercheck aan uw auto uitvoeren, lopen wij de belangrijkste onderdelen na en vervangen wij deze waar nodig. U kunt denken aan het leggen van winterbanden of het plaatsen van een nieuwe accu. Uw zomerbanden kunt u opslaan in ons bandenhotel. Andere zaken die wij controleren zijn onder andere de verlichting, de ruitenwisserbladen etc. Ook het vervangen van de ruitenwisservloeistof door een vriesbestendige variant hoort bij het onderhoud om de auto voor te bereiden op de winter.

Bel of mail met Bosch Car Service Goes als u wilt weten wanneer u bij ons terechtkunt voor uw wintercheck. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar en u voeren seizoensonderhoud uit aan auto’s van alle merken.