Kleine Beurt


of bel 0113273665

 

Behalve het laten uitvoeren van de verplichte apk keuring, raden wij u ook aan om de auto 1 keer per jaar een kleine beurt te geven. Zo blijft uw auto technisch in goede staat en kunt u steeds veilig de weg op. De kosten kleine beurt auto zijn bij Bosch Car Service Goes over het algemeen beperkt.

 

Verschillen grote beurt auto en kleine beurt auto

Wat onder een kleine en grote beurt wordt verstaan, is misschien niet voor iedere automobilist duidelijk. Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt altijd de motorolie en het oliefilter vervangen. Daarnaast controleren we de vloeistoffen en checken we de auto op zo’n 30 punten. Bij een grote beurt wordt dit ook gedaan, en wordt de auto gecontroleerd op zo’n 90 punten. Indien nodig worden er naar fabrieksvoorschrift bepaalde onderdelen vervangen. Denk hierbij aan het luchtfilter, interieurfilter, bougies, brandstoffilter etc. Omdat de 90 punten waar op gecontroleerd wordt bijna hetzelfde zijn als die van een APK is de APK keuring bij een grote beurt gratis.

 

Wanneer moet u een kleine beurt uit laten voeren?

Wanneer uw auto voor een kleine controle naar onze garage gebracht moet worden, is afhankelijk van een aantal zaken en verschilt per auto en per merk.Wij adviseren dat u minstens één keer per jaar klein onderhoud laat uitvoeren. Het is belangrijk om de olie elk jaar te laten vervangen, zeker voor auto’s die op E10 brandstof rijden. Deze biobrandstof bevat ethanol, wat water aantrekt. Wanneer dit in de motorolie of brandstoftank komt zorgt dit voor problemen met de auto.   

 

Kleine beurt auto kosten

De prijs van een kleine onderhoudsbeurt wisselt per garage. Ook het type auto dat u rijdt is van belang als het gaat om de kosten van een kleine beurt. Bij Bosch Car Service Goes weet u van tevoren wat u betaalt voor de onderhoudsbeurt. Zo weet u waar u aan toe bent wat betreft de prijs kleine beurt. Een afspraak voor een kleine beurt maakt u telefonisch of via het afsprakenformulier op onze website.