Auto Reparatie


of bel 0113273665

 

Vakman voor autoreparaties

Het laatste waar u op zit te wachten is een kapotte auto. Uw auto repareren kost tijd en geld, en maakt u afhankelijk van collega’s, familie, vrienden of het openbaar vervoer. U kunt uw auto dus geen dag missen. Bij Bosch Car Service Goes voeren wij elke autoreparatie daarom zo snel mogelijk uit.

 

 

Reparatie auto en grote beurt

Dat mankementen aan auto’s snel zijn verholpen, komt door onze deskundige monteurs. Zij hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van reparaties en zijn daarnaast in staat om defecten en kapotte onderdelen snel op te sporen. De professionele apparatuur waarover ons BOVAG en RDW erkend autobedrijf beschikt doet de rest. Vanzelfsprekend kunt u zowel voor een nieuwe als tweedehandse auto gebruikmaken van onze service.

 

 

Ook voor klein auto onderhoud

Bij Bosch Car Service Goes bent u ook voor klein onderhoud aan uw auto aan het juiste adres. Een goed onderhouden auto zorgt ervoor dat u kan vertrouwen op uw voertuig en met een gerust hart de weg op kunt. Uiteraard moet u uw auto om de zoveel tijd aanbieden voor een apk keuring, maar het kan zeker geen kwaad om ook tussendoor af en toe een kleine beurt te laten uitvoeren. Het controleren en waar nodig vervangen van onderdelen voorkomt vaak grotere problemen in de toekomst.

 

 

Onderdelen van hoge kwaliteit

Bosch Car Service is naast een erkende vakman voor autoreparaties en -onderhoud tevens de grootste toeleverancier van de auto-industrie. Bosch is fabrikant van onder meer remonderdelen, bougies en ruitenwissers. Verder is Bosch verantwoordelijk voor veiligheidssystemen als ESP en ABS. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken voor een auto reparatie heeft u dat in ons dus zeker gevonden. En de lage auto reparatie kosten die wij rekenen zullen u ongetwijfeld ook bevallen. Neem contact op via onze website als u uw auto wilt laten repareren of wilt weten of uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.